Seefeld Oostenrijk Winter 2016

Kaiserschmarrn typisch Oostenrijks dessert!

In december 2016 ben ik met mijn Face2Face Travel collega’s op studiereis naar Seefeld in Oostenrijk geweest … hiervan is een heel leuk filmpje gemaakt, dit wil ik jullie niet onthouden!

Seefeld Oostenrijk (Studiereis met Face2Face Travel 2016)

In december 2016 ben ik met mijn Face2Face Travel collega's op studiereis naar Seefeld in Oostenrijk geweest … hiervan is een heel leuk filmpje gemaakt, dit wil ik jullie niet onthouden!

Slået op af Uwreisadvies.nl i Lørdag den 2. november 2019
Seefeld, Oostenrijk december 2016

Auteur: Annie

Welkom op mijn reisblog! Ik ben sinds 1996 werkzaam geweest in de reiswereld eerst bij verschillende reisbureaus en touroperators en in 2006 als zelfstandig reisadviseur. Daarnaast is één van mijn hobby's fotograferen. Ik heb veel van de wereld mogen zien en ook veel nog niet. Ik hoop dan ook nog veel meer avonturen te mogen gaan beleven en bijzondere mensen te mogen ontmoeten tijdens mijn reizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *