7 tips voor een ontspannen vakantie!

Onlangs vroeg Esther Oosterling (levensloop psychologe) of ik voor haar Positieve Psychologie Post (mini -magazine) een aantal tips over ontspannen op vakantie gaan wilde schrijven … dat wilde ik uiteraard graag doen.

7 reistips ontspannen op vakantie

Alle tips lezen? Het hele magazine inclusief mijn tips voor een ontspannen start van je vakantie vind je op: https://www.estheroosterling.nl/gratis-mini-magazine

Auteur: Annie

Welkom op mijn reisblog! Ik ben sinds 1996 werkzaam geweest in de reiswereld eerst bij verschillende reisbureaus en touroperators en in 2006 als zelfstandig reisadviseur. Daarnaast is één van mijn hobby's fotograferen. Ik heb veel van de wereld mogen zien en ook veel nog niet. Ik hoop dan ook nog veel meer avonturen te mogen gaan beleven en bijzondere mensen te mogen ontmoeten tijdens mijn reizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *