7 tips voor een ontspannen vakantie!

Onlangs vroeg Esther Oosterling (levensloop psychologe) of ik voor haar Positieve Psychologie Post (mini -magazine) een aantal tips over ontspannen op vakantie gaan wilde schrijven … dat wilde ik uiteraard graag doen.

7 reistips ontspannen op vakantie

Alle tips lezen? Het hele magazine inclusief mijn tips voor een ontspannen start van je vakantie vind je op: https://www.estheroosterling.nl/gratis-mini-magazine

Welkom op mijn reisblog

Ik ben sinds 1996 werkzaam geweest in de reiswereld eerst bij verschillende reisbureaus en touroperators en in 2006 als zelfstandig reisadviseur. Ik heb veel van de wereld mogen zien en ook veel nog niet. Ik hoop dan ook nog veel meer avonturen te mogen gaan beleven en bijzondere mensen te mogen ontmoeten op mijn reizen!

Eén van mijn hobby’s is fotograferen. Mensen, dieren, landschappen of macro fotografie, een foto zegt meer dan duizend woorden. Ook deze foto’s (en soms ook foto’s van anderen) zal ik op deze o.a. site met jullie gaan delen.

Het meest geweldige van reizen vind het contact met de lokale bevolking en de andere omgeving. Reizen verrijkt mijn leven en heeft me laten zien dat de verschillende landschappen en culturen die de wereld heeft te bieden allemaal iets bijzonders hebben. Graag deel ik mijn reiservaringen met jullie.

Daarom ga ik de komende tijd mijn reiservaringen door middel van verhalen, foto’s en filmpjes met jullie delen. Ook zal ik zo nu en dan handige reistips geven.